inbraakveilig

Gepantserde deuren Mecop

Gepantserde deuren Mecop

Past perfect in je interieur

De inbraakwerende deuren van MECOP zijn volle kern houten deurbladen. Deze voldoen aan de inbraaknorm klasse 2,3 en 4 afhankelijk van uw wensen. Dit maakt dat het deurgeheel perfect kan passen in een elegant interieur of een modern appartementsgebouw zonder aan veiligheid te moeten inboeten. De afwerkingsmogelijkheden zijn dan ook oneindig: HPL, fineer, gelakt in gewenste RAL-kleur, ... .

Brandweerstand

De deurgehelen zijn een combinatie van een metalen deuromlijsting en een gepantserd houten deurblad, voorzien van veiligheidsbeslag en een meerpuntssluiting met 10 sluitpinnen. Standaard hebben ze een brandweerstand van 30 minuten. Al onze deurgehelen zijn ook verkrijgbaar met een brandweerstand van 60 minuten.

Inbraakwerende deur Falcon

Inbraakwerende deur Falcon

De omlijsting

De omlijsting is samengesteld uit stijlen en bovenregel Br: 50mm, in staalplaat dikte 1,5 mm. De omlijsting wordt door middel van boutverbindingen samengesteld en met behulp van bevestigingsbeugels in de muuropening vastgemaakt.
Uitvoering RF30': droog opspuiten met Parafoam FR of Promafoam C. De aanslagholte wordt voorzien van een neopreenprofiel.

Standaard:

 • Wordt de omlijsting afgewerkt door middel van poederlak, gepolymeriseerd op 180° C, kleur wit (Ral 9010) of grijs (Ral 7037), zijdeglans of textuur. Alle RAL-kleuren zijn mogelijk. Binnen- en buitenkader mogen verschillend zijn van kleur.
 • Profilering: type G1 (recht) of G2 (afgeschuinde omlijsting).
 • Muurdikte: aanpassing per 10mm, van 100 tot 240 mm.

Deurblad

Volle kern Rf30', stompe uitvoering, rondom voorzien van een overplakt hardhouten kader. Het deurblad is versterkt met 2 alu-platen (Brinell hardheid 65HB). Standaard is het deurblad afgewerkt met een witte krasvrije HPL (Polyrey B010). Afwerking in fineer. Net zoals bij de kader kan het buitenpaneel afwijken van het binnenpaneel.

Standaard is het deurblad voorzien van:

 • Vier inox paumelles Ø16mm, op kogellagers.
 • Meerpuntslot met 10 stiften (MCM).
 • Veiligheidsbeslag (ABUS) met cilinderbeveiliging: L-greep/kruk of kruk/kruk, kleur alu of champagne.
 • Drie dievennokken
 • Deurspion Ø14mm, ooghoek 200°, nikkel of koper, H:1550mm.

Standaard afmetingen

 • Hoogte: 2015 mm
 • Breedte: 730/780/830/880/930 mm
 • Dikte: 50 mm (RF30), 60 mm (RF60)

Inbraakwerende deur op maat

Naast de standaard afmetingen kan elke deur op maat gemaakt worden. Naast de afmetingen zijn er ook veel kleuren mogelijk en deze kunnen dus langs elke kant afwijken om het te laten aansluiten bij uw interieur.

Contacteer ons of doe een vrijblijvende prijsaanvraag voor een of meerdere gepantserde deuren. We adviseren je graag.

Download hier de folder
Doe hier uw prijsaanvraag