brandbeveiliging

Brandbeveiliging

Beveilig uw woning tegen brand. Kies voor een goede brandbeveiliging.

Wij leveren alle branddetectiesystemen. Onze producten kunnen stuk voor stuk eenvoudige tot technisch zeer hoogwaardige en performante installaties afgeleverd worden. brandbeveiliging

Inbraakveilig.be geeft gepersonaliseerd advies na een bezoek aan de woning.

Kiest u als particulier voor het alarmsysteem Bosch Easy Series, dan kan u verschillende branddetectoren aansluiten op uw inbraaksysteem. Zo beschikt u over inbraakbeveiliging en brandbeveiliging in 1 handig systeem.

Neem geen risico's en laat u adviseren.

Interesse of vragen rond brandbeveiliging?

Contacteer ons of doe een online prijsaanvraag.

 

Waarom brandbeveiliging?

Branddetectiesystemen werken 24 op 24 uur en zullen heel snel een beginnende brand ontdekken en alarmeren.

Brandbeveiliging met branddetectie heeft tot doel een begin van brand snel en betrouwbaar te signaleren, zodat het bestrijden hiervan tijdig kan plaatsvinden en er maatregelen kunnen worden getroffen om slachtoffers & inboedel veilig te stellen. Hierdoor worden ongevallen en/of schade ten gevolge van brand beperkt voorkomen.

Automatische branddetectie gekoppeld aan een alarmsysteem kan overal worden toegepast. De keuze van het type detectie en de plaatsbepaling van de detectoren zijn daarbij van cruciaal belang. Inbraakveilig adviseert hierbij. We hebben zowel bekabelde als draadloze brandbeveiliging.

brandbeveiliging Bij een bekabeld of draadloos netwerk (Ei605MRF en Ei605MTYRF) gaan naast de melder bij de brandhaard ook de andere melders alarm geven. Een bekabeld netwerk kan geplaatst worden bij nieuwbouw of verbouwingen. Anders kan een draadloos netwerk gevormd worden door in elke Ei600-melder een RF-module Ei605MRF zonder batterij of Ei605MTYRF op lithiumbatterij te plaatsen.

Als erkende installateur levert Inbraakveilig een uitgebreid assortiment van branddetectiecentrales aan voor de Belgische markt, in overeenstemming met de geldende Europese normering en gebruikmakend van hoog technologische brandmelders.

De brandbeveiliging met de branddetectiesystemen zijn afgestemd op de specifieke huis- of bedrijfssituatie. We bieden zowel eenvoudige conventionele borden aan als professionele branddetectiesystemen.

Kies voor Inbraakveilig voor uw brandbeveiliging, onze professionele vakmannen plaatsen alles keurig in jouw woning of bedrijf.

Download


Doe hier uw prijsaanvraag