inbraakveilig

Over inbraakveilig

A-All locks werd opgericht in 1997 als eenmanszaak door de heer Van de Voorde D. Deze Firma was gespecialiseerd in het plaatsen, vervangen en herstellen van allerlei sloten. Tevens was deze gespecialiseerd in het beveiligingen van woningen. Sindsdien is dit bedrijf in constante expansie.

Samen met de Heer Baeyens R. richtte de heer Van de Voorde op 13/06/2001 een vennootschap op. Deze vennootschap nam de eenmanszaak over. De vennootschap heeft tot doel het plaatsen, herstellen en maken van allerlei sloten, alle beveiligingswerken en materialen. Klein- en groothandel in sloten, sleutels, alarmsystemen, camerabewaking, toegangscontrole en aanverwante producten. Dit alles in mechanisch en elektronisch verband.

Op 15/12/2001 opende het bedrijf zijn eerste showroom/winkel, waar men terecht kan voor het bekijken/aankopen van alle materialen, ook kan men daar terecht voor het kopiëren van alle sleutels. Deze showroom bevond zich op de Markt 17 - 9240 ZELE. (t.e.m. 31/12/2004)

Op 24/06/2004 tekende de Firma een kaderovereenkomst met Europ assistance services, om voor deze firma te werken voor dringende interventies. (Openen deuren 24/24)

Door het aanhoudende succes van de zaak, besliste de zaakvoerders om uit te breiden, en dan ook te verhuizen. Op 25/05/2004 werd een nieuwe huurovereenkomst getekend. Vanaf 2005 kon men terecht in een totaal nieuwe showroom. Deze showroom bevond zich aan het winkelcentrum (Ros Beiaardcentrum) op de Zeelsebaan 83F B-9200 DENDERMONDE (Grembergen).

Door de groei werd er een nieuw pand gebouwd op de Zeelsebaan 96A, 9200 Grembergen - Dendermonde.

In deze volledig vernieuwde showroom kan men naast het kopen/bekijken van al onze materialen tevens terecht voor GRATIS advies inzake inbraakbeveiliging, camerabewaking, toegangscontrole enz…