banner toegangscontrole salto

Salto

Als u op zoek bent naar beveiliging tegen ongecontroleerde toegang, kan SALTO u de perfecte oplossing op maat leveren, aangepast aan uw exacte eisen van veiligheid, comfort en controle die u nodig hebt.

Onze state-of-the-art elektronische sluitsystemen bieden flexibel en functioneel toegangsbeheer met een ruime keuze aan software opties. Onze toegangscontrole systemen zijn ontworpen om te werken in een draadloze omgeving, er is dus geen noodzaak voor bekabeling van het gebouw. Zo kunt u alle bestaande deuren en sloten behouden. Dit maakt de installatie dan ook snel, zelfstandig en eenvoudig. Een toegangscontrole systeem waarbij intelligentie is ingebouwd in zowel het slot als de sleutel om draadloos te kunnen communiceren met de op PC gebaseerde SALTO programmeringssoftware, waardoor herprogrammering van de sloten of re-keying tot het verleden behoren.

Zowel de sleutelkaarten als de sloten kunnen worden geprogrammeerd om toegang tot verschillende delen van het gebouw toe te staan dan wel te beperken. De gegevens op de kaart kunnen overgezet worden naar een computer die nauwkeurig de audit trail informatie bijhoudt over waar en wanneer elk slot is gebruikt, met inbegrip van de datum, tijd en of de toegang is verleend of geweigerd.

Elektronische deurbeslagen

XS4 is het nieuwe toegangscontrolesysteem van SALTO waarmee gebruikers meer toepassingen kunnen controleren en beheren dan ooit tevoren. Doordacht, innovatief en zeker. XS4 Comfort elektronisch deurbeslag heeft geen bedrading nodig en zorgt voor een compleet draadloze en elektronische netwerk oplossing met vele functies.

Het XS4-40 smal beslag en het XS4-67 breed beslag zijn speciaal ontworpen om op de meeste deuren te passen, en werken met de meeste Europese, Scandinavische en ANSI insteek- en cilindersloten.

Salto XS4 E40 smal beslag

XS4 E40 smal beslag

Het SALTO XS4-40 smal beslag is speciaal ontworpen om in de meeste Euro deurprofielen te passen, zelfs in een smal deurprofiel, en sluit aan bij de meerderheid van de Europese insteeksloten en cilinders.

Salto XS4 E40 smal beslag

XS4 dubbele lezer

Het SALTO XS4 deurbeslag met elektronische dubbele lezer regelt zowel ingaand als uitgaand verkeer van een deur. De audit-trail faciliteit kan in-en uitgaande bewegingen identificeren en kan op vrijwel elk type Euro deurprofiel gemonteerd worden. Dit beslag werkt met een groot aantal sloten inclusief Zwitserse cilinders.

Elektronische cilinders

Het SALTO assortiment van elektronische cilinders is volledig geïntegreerd met het XS4 platform. Door hun veelzijdige, compacte formaat zijn de cilinders de ideale oplossing voor vrijwel elk type deur waar montage van een conventioneel elektronisch beslag niet mogelijk of vereist is. Zowel de XS4 draaiknop, SALTO GEO en E-cilinders bieden virtueel netwerk mogelijkheden dankzij de SALTO Virtual Network (SVN) technologie, eveneens bestaat er keuze uit ID dragers, met inbegrip van iButton, Mifare, DESfire, Mifare Ultralight en C, HID iClass, Inside Picopass en SKIDATA.

Wat u ook nodig heeft in toegangscontrole, SALTO’s elektronische cilinders zorgen voor een ultra moderne oplossing die op elk type deur past, waar ze ook voor worden gebruikt.

Salto XS4 E40 smal beslag

SALTO GEO Europees profiel halve cilinder

De SALTO GEO Europees profiel, halve cilinder is speciaal ontworpen voor de meeste Europese deuren die met een Europees profiel cilinder insteekslot zijn uitgerust.

Salto XS4 E40 smal beslag

SALTO GEO Europees profiel cilinder met draaiknop

De SALTO GEO Europese cilinder is speciaal ontworpen voor de meeste Europese deuren die zijn uitgerust met een Europees profiel cilinder insteekslot en ook vanuit de binnenkant geopend moeten kunnen worden.

Salto XS4 E40 smal beslag

SALTO GEO Europees profiel dubbele cilinder

De SALTO GEO Europees profiel cilinder is speciaal ontworpen voor de meeste Europese deuren die zijn uitgerust met een Europees profiel cilinder insteekslot en waar een dubbele controle (ingang en uitgang)-functie nodig is.

SALTO XS4 wandlezers

Salto XS4 E40 smal beslag

SALTO heeft een breed assortiment van wandlezers, die in combinatie met SALTO deur controllers alle voordelen van de SALTO toegangscontrole kunnen bieden aan die situaties waar geen stand-alone beslag geplaatst kan worden. Bijvoorbeeld: toegangspoorten, liften, mechanische deuren of waar de controle vergroot moet worden door een real-time toegangscontrole.

De wandlezers lezen de gecodeerde gegevens die op een ID medium staat dat aangeboden wordt en geeft dit door aan de deur controller. Eveneens kunnen de wandlezers informatie op de drager bijwerken. Via het SALTO Virtual Network is het mogelijk om verloren of gestolen kaarten op afstand te annuleren.

Geschikt voor buiteninstallatie. Het SALTO wandlezer-assortiment omvat ook smal profiel wandlezers die in het deurprofiel geïnstalleerd kunnen worden.

Toegangscontrole Management Tools

Salto XS4 E40 smal beslag

Om routinematige taken zoals het bewerken van nieuwe gebruikersssleutels, het opzetten van het toegangscontrole plan, diagnose van off-line apparaten en nood-openingen in extreme situaties uit te voeren etc. heeft SALTO een nuttige verzameling aan hulpmiddelen om dergelijke taken eenvoudiger en sneller uit te voeren.

SALTO XS4 Locker oplossingen

Salto XS4 E40 smal beslag

SALTO elektronische kluissloten zijn ontworpen om een hoog niveau van beveiliging aan de toegang tot een breed scala van lockers, kasten, vitrines, dozen, kisten en nog veel meer te bieden.

De meeste kluisjes en kasten worden geleverd met een zeer eenvoudig mechanisch slot dat weinig bescherming te bieden heeft. SALTO elektronische locker sloten lossen dit probleem op door de nieuwste state-of-the-art elektronische toegangscontrole technologie op eenvoudige retro-fit formaat aan te bieden.

Badges

Salto XS4 E40 smal beslag

SALTO dragers zijn in vele varianten verkrijgbaar geheel naar de behoeften van de individuele gebruiker. Welke drager u ook kiest, alle functionaliteiten zijn beschikbaar waaronder Contactless Proximity en i-Button technologieën. Alle dragers zijn eenvoudig te gebruiken, en zijn SALTO Virtual Network (SVN) compatibel.