brandbeveiliging

Brandbeveiliging

Wij leveren alle toestellen voor een complete brandbeveiliging. Onze producten kunnen stuk voor stuk eenvoudige tot technisch zeer hoogwaardige en performante installaties afgeleverd worden.

Bosch Pilot (FPLT) branddetectiesysteempilot brandbeveiliging bosch

De PILOT (FPLT) conventionele brandbeveiliging van Bosch is ontwikkeld voor zowel de installateurs als eindgebruikers. De centrales bieden een technisch geavanceerde waaier aan mogelijkheden en functies terwijl ze gemakkelijk installeerbaar en te bedienen blijven.

Specificaties brandbeveiliging:

  • Ontworpen op te voldoen aan Europese Norm EN54 en draagt BOSEC keurmerk
  • 2, 4 of 8 detectiezones
  • Dag/nacht mode vertragingen
  • Tot 72 uur backup autonomie
  • Aanpasbaar zone-tekstlabel
  • Overwaking detectorverwijdering
  • Optioneel brand- en storingsrelais

Een complete reeks van branddetectoren is voorzien om in verschillende omstandigheden een brand tijdig te detecteren. Een combinatie van de unieke detectiekamer en andere technische kenmerken zorgen voor een efficiënt onderhoud en een veilige brandbeveiliging.

U hebt nog geen degelijke of een verouderde brandbeveiliging? Beveilig uw bedrijf met zekerheid tegen brand. Vraag professioneel advies.

 

Waarom brandbeveiliging?

Branddetectiesystemen werken 24 op 24 uur en zullen heel snel een beginnende brand ontdekken en alarmeren.

Brandbeveiliging met branddetectie heeft tot doel een begin van brand snel en betrouwbaar te signaleren, zodat het bestrijden hiervan tijdig kan plaatsvinden en er maatregelen kunnen worden getroffen om slachtoffers & inboedel veilig te stellen. Hierdoor worden ongevallen en/of schade ten gevolge van brand beperkt voorkomen.

Automatische branddetectie gekoppeld aan een alarmsysteem kan overal worden toegepast. De keuze van het type detectie en de plaatsbepaling van de detectoren zijn daarbij van cruciaal belang. Inbraakveilig adviseert hierbij. We hebben zowel bekabelde als draadloze brandbeveiliging.

Als erkende installateur levert Inbraakveilig een uitgebreid assortiment van branddetectiecentrales aan voor de Belgische markt, in overeenstemming met de geldende Europese normering en gebruikmakend van hoog technologische brandmelders.

De brandbeveiliging met de branddetectiesystemen zijn afgestemd op de specifieke huis- of bedrijfssituatie. We bieden zowel eenvoudige conventionele borden aan als professionele branddetectiesystemen.

Kies voor Inbraakveilig voor uw brandbeveiliging, onze professionele vakmannen plaatsen alles keurig in jouw bedrijf.

Download brochure FPLT brandbeveiliging

logo bosch brandbeveiliging
Doe hier uw prijsaanvraag