inbraakveilig

Sirenes

sirene hp502

HP502 / HP503

  • Microprocessor gestuurd. De BL-ingang (sturing) en de TC-ingang (flitslamp) kunnen als gebalanceerd of NC geprogrammeerd worden, positief of negatief gestuurd.
  • Mogelijkheid tot het programmeren van de duur van werking van de sirene bij permanente afwezigheid van het sturingssignaal.
  • De sirene is uitgerust met twee electronische controle eenheden (standaard op de HP503, in optie op de andere modellen) die, bij het doorboren van de kast, het volspuiten van de sirene met schuim of bij een poging om de sirene open te branden, een sabotage-alarm versturen.

 

sirene hp502

TL500M

De sirene TL500M is een microprocessor gestuurde sirene die d.m.v. de ingebouwde software bepaalde parameters, zoals de toonaard, controleert. Ingebouwde timers zorgen voor een alarmduur van het acoustisch en het optisch alarmsignaal. Het systeem is uitgerust met een geheugenfunctie die de reden van activatie van de laatste alarmcyclus of de foutsituatie aanduidt. Het deksel en de achterkant zijn uitgevoerd in INOX, waardoor corrosievorming vermeden wordt. Zowel het openen als het verwijderen van de muur is beschermd door een tampercontact.

 

sirene hp502

Furyo II

De Furyo II is een autonome sirene voor binnengebruik. Ze heeft een kracht van 110dB en is beveiligd tegen openmaken of afrukken van de muur. De backup-voeding bestaat uit een oplaadbare batterij of een gewone 9V batterij.

 

 

 

sirene hp502

Prisma Sirenes

De PRISMA Europe en PRISMA Elegance sirenes zijn buitensirenes met ingebouwde xenon flitslamp en een hoog acoustisch vermogen. Beide types werken met dezelfde PRISMA sturingsprint, die makkelijk in de behuizing kan ingebracht en aangesloten worden. De sirenes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

 Doe hier uw prijsaanvraag