inbraakveilig

Detectoren

Complete beveiliging voor uw woning met Bosch

Vanzelfsprekend wil u de best mogelijke beveiliging voor uw bedrijfsgebouw. De oplossing: de Blue Line-inbraakdetectors.

 

bosch detectoren

 

 

ISM-BLP1 - Passief infrarood detector (standaard model)

Deze passieve infrarooddetector (PIR-detector) biedt de perfecte balans tussen prestaties en kosten. Gebruik deze uitvoering wanneer u niet te maken hebt met de extra uitdagingen in de vorm van huisdieren of ruimtes met veel activiteit.

ISM-BLP1-P - Passief infrarood detector met huisdier-immuniteit

Net als de standaard PIR-detector maakt dit model gebruik van de Bosch-technologie voor ongevoeligheid voor huisdieren om een onderscheid te maken tussen mensen en dieren (maximaal 14 kg). Gebruik dit model om het aantal ongewenste alarmen dat wordt veroorzaakt door katten, honden of andere kleine dieren in uw huis tot een absoluut minimum te beperken.

bosch detectoren

 

Quad PIR-detector ISM-BLQ1

Bevat 2 aparte sensors die functioneren als 2 PIR's in één. Beide moeten worden geactiveerd om een alarm te veroorzaken. Met acht detectielagen inclusief een optioneel in te stellen kruipzone.

TriTech® PIR/radardetector ISM-BLD1

Combineert passief infrarood (PIR) en radartechnologie met eigen signaalverwerkingsalgoritmes om verstoringen in het detectieveld te onderkennen. Onderscheidt signalen die worden veroorzaakt door mensen van de signalen die veroorzaakt worden door één of twee dieren (of meerdere knaagdieren) met een gecombineerd gewicht van 45kg.

 

bosch detectoren

 

BLA1-CC-P

De compacte, CCD kleurencameramodule kan worden gebruikt met elke Blue Line detector.

BLA1-CM-C

De CCD cameramodule kan worden gebruikt met elke Blue Line detector.

 

logo bosch detectoren

Download

 

Betrouwbare detectie met Risco

 

risco detectoren

 

Buitendetectoren

Een nieuwe lijn van uiterst ontwikkelde detectoren voor gebruik buitenshuis overwint de problemen die met de buitenomgeving geassocieerd worden.

  • De selectieve event herkenning van WatchOUT maakt gebruik van 2 PIR kanalen en 2 MW kanalen voor het maken van een betrouwbaar onderscheid tussen valse alarmeringen en werkelijke indringers. Bewegend groen wordt genegeerd, alsmede huisdieren en dieren die kleiner zijn dan 70 cm.
  • De installatie flexibiliteit van WatchOUT verzekert een exacte dekking door de variabele installatiehoogte van de detector – van 1 m. tot 2,7 m. – en door het wijde bereik van beschikbare zwenkers: muurzwenker, hekzwenker, leidingsteun en mastadapter steun.
  • 4 actieve IR kanalen bieden Anti-mask en “vuile lens” alarmeringen.
  • Wanneer WatchOUT samen met ProSYS is geïnstalleerd, kan het op afstand met het toetsenbord of met de Up/Download programmatuur worden beheerd en gediagnosticeerd. Dual Technologie of PIR modellen zijn beschikbaar, alsmede optioneel geïntegreerde camera’s.

risco detectoren

 

DT detectoren

Dual technologie beweging detectors met Anti-Cloak™ technologie

De iWISE DT detectoren met Anti-Cloak™ technologie bieden een optimale prestatie in elke omgeving; deze detectoren bieden voortdurende beveiliging tegen pogingen tot cloaking zonder het veroorzaken van valse alarmeringen. EN-50131-1 klasse 3 modellen zijn
beschikbaar.
De iWISE GreenLine DT AM is een nieuw model, dat gemaakt is ter vermijding van microgolf straling. Het voldoet aan de nieuwe milieuwetten en maakt het uitschakelen van het MW kanaal als het apparaat is uitgezet, mogelijk. Extra eigenschappen van dit model en van de iWISE QUAD AM zijn: Actieve IR voor anti-mask, ingebouwde EOL weerstanden en remote LED.

 

risco detectoren

 

PIR detectoren

 

risco detectoren

Download
Doe hier uw prijsaanvraag